Kultura
25

Pogledajte drugu večer potrage za najsmješnijim Bosancem i Hercegovcem

Klix.ba
Na sceni u caffe clubu Gogo 25. oktobra se predstavilo novih pet takmičara koji se takmiče za titulu Šereta u takmičenju stand up komičara amatera iz cijele Bosne i Hercegovine. U videoprilogu pogledajte najzanimljivije kadrove potrage za najduhovitijim Bosancem i Hercegovcem.

Svih pet takmičara druge grupe došlo je iz Hercegovine. Četiri takmičara i jedna takmičarka svojim šalama su nasmijavali publiku u caffe clubu Gogo, a samo troje ih se uspjelo plasirati u naredni krug takmičenja. Nives Buzaljko, Almir Mataradžić i Omer Hodžić osvojili su najviše glasova publike, ali i glasove žirija Sanele Krsmanović i Filipa Andronika, te osigurali svoje mjesto u narednom krugu takmičenja Šeret.

S obzirom na to da mjesta vrlo brzo budu popunjena i mnogi zainteresovani ne uspiju gledati takmičare uživo, Magacin Kabare i Klix.ba donose snimak druge večeri takmičenja stand up komičara amatera BiH.

Naredna dva petka nas očekuje još deset takmičara, a samo šest će ih nastaviti dalje svoju borbu za titulu najsmješnijeg. Svi zainteresovani mogu uživo gledati takmičare rezervacijom mjesta u caffe clubu Gogo putem telefona 066/935-337 ili maila [email protected].