Film Danisa Tanovića u selekciji
14
Počeo 63. međunarodni filmski festival Berlinale
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo mala dopuna za film Bobe Jelčića. Bobo Jelčić je Mostarac a film "Odbrana I zaštita" orginalna je mostarska priča.Bobo Jelčić je imao i ljudsku i umjetničku odgovornost da napravi prvi film o Mostaru kako bi napokon moralni sunovrat Mostara i ono što su nacionalne stranke napravile od njega izašlo u javnost.
srdan, a ne srđan golubović.
Okrenite broj za Amara Šabanovića. Hajdemo mu nabaviti nova pluća. 090 291 089
p4ptz54erterz
jok,napravice o prosperitetu i ekonomskim,sportskim,drustvenim i ostalim uspjesima,pa sta ce drugo nego traziti donaciju i sadaku na jad i patnju hihihihi
da mi je vidjeti ijedan film koji nije o ratu ili nekoj bijedi .. kvarimo sliku nase BIH