Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je zemlja kao iz bajki, festivala i kafana vise nego stanovnika
I zemlja vjere. Nije ti šala tri vjere haraju.
OPET ONA ZVIRLA AIDA PRVA U REDU.....
SAD ĆE ANĐELINA ĐOLI DOĆ
Sad kad krenu hodat sa iskaznicama...
opet ce se purivatra nakrasti para i peovoditi po dubrovniku
Nevidim račun PDV da je plaćaen sobzirom da je mafiska država to netreba jer oni očigledno nespadaju u fiskalni promet... :)
pratio prvih par festivala, dok je jos bio u septembru i dok smo umotani u dekice sjedili u metalcu i gledali filmove, kad je pocelo preseravanje sa umjetnickim filmovima, izbacivanje blockbustera i pederisanje sa eronet narudzbama s radoscu ignorisem sve sto ima veze sa SFFom...
Nigdje se više ne kuka ............
Prvi u redu, karte kupjlene. Smisao života ispunjen. Kraj.
Eh da hoce vise i ovaj SFF hiarli propasti, a s njim i svi kvazi partiji, sto javi, sto tajni,sto obicni sto VIP....I da hoce vise onaj Purivata i Emina sjahati s ove financijske si*e pa da se kompleksasi prestanu kvarcati i lickati samo zbog setnje od Opere do Cheersa, da normalan narod prodise i proseta gradom ko covjek :)
Blackfielder - ti si ili jedan od ovih sto zive za to nesto malo dana opijanja u parku pored Opere za vrijeme SFF-a ili nikada nisi ni bio tu pa ne shvatas koji broj kompleksasa tu sjedi...
A CUDO NISTE OBJAVILI DA CE CECA IMATI KONCERT 30. AVGUSTA U ISTOCNOM SARAJEVU. DRUGI PORTALI SU BRZI SA NEKIM VIJESTIMA.
bježim iz gradaaaaaa odmah cim poneeeeeeeeeee kod stoka i marva nagrne
Kad se ti vratis tad je tek stoka u gradu
A gdje nam je tatina kcerkica najlepsa,najpametnija,u svemu naj naj zastitno lice festivala Purivatrina muza Ganicka.
mirza vec drugu godinu za redu si na drugom mjestu... sta reci... iduce godine se moras vise potruditi, nema druge nego da odmah stanes u red :)
Pa jestel' to vi il' se neko posr'o?!