Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da su počeli Sotonistički rituali na Bijeloj Tabiji, da se čovjek prepadne :)!
Dal je majka rodila junaka, da od Bijele tabije napravi turistički portal Sarajeva...Prekrasan pogled, 500 godina istorije, ogroman prostor... svi uslovi... barem za početak očistiti prilaze, ukloniti korov, osvijetliti ograditi... Pa u nekoj drugoj fazi, krenuti u ozbiljniju obnovu...Zar smo toliko nesmotreni da ni takav dragulj u istorijskom jezgru Sarajeva, ne umijemo istaći... Glupi smo glupi, da nemože gore...Svaka čast za ovaj perfomans, da mnogi uopšte vide opjevanu Bijelu tabiju..
E moj Ibranime, nema te sarajevske zime, umjetnosti niti sile koja može razbiti ovu primitivnu učmalost u ovom nekada lijepom gradu Sarajevu odnodno u cijeloj BiH. Da ne bude zabune (pošto na moje tekstovi svi kažu da ih piše Srbin) ja sam Muslimanka, Emina i ne mislim kao, na žalost, većina Bošnjaka koji su očito zadovoljni ovakvim crnilom i primitivizmom te imam potrebu to i da napišem. Evo umjetnici nam bježe, Dona Ares seli u Dansku, teško nama koji moramo ovdje ostati!
zanimljivo
Umjetnički domen je otvoriti manifestciju pod nazivom "Sarajevska zima" tamo negdje u Julu!
De ba ne zahebakite se neg se prifatite posla
Ubiće vas Bakir Izm, nidje turskih derviša i fesova
A ni "z" od zime
stop glumicama bez hidžaba
kmeeeee kmeeeee