Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A svi smo mi ljudi ba. Imamo sposobnost da volimo, a isto tako da mrzimo.. Eh sad, da mrzimo, potreban nam je šejtan i glupost, a da volimo, tu je bitna dobrota, cist i vedar um. Jest da život zadaje nokaute na svakom koraku, al' treba ostat' jak. Nać svrhu života, trudit se da ga provedeš u ljepoti, dobroti i ljubavi, a ne da se boriš za nešto što ti nema koristi ni na ovom, a ni na onom svijetu. Onaj svijet nas čeka sve, sto posto. Što postojimo? Zbog čega? Da bi se klali i ratovali ? Ma nije zbog tog. Gledam jarane, svi se povukli i svi gledaju svoju guzicu, a nemaju suosjećanja za drugog. Ne baš svi, većina, al' opet... Kako vrijeme prolazi, sve više i više tonemo. Još malo pa će izumit i elektronsko srce da radi po postavci, bez osjećaja. Ustvari, ima ih već takvih. Fol voli ovo ono, mrzi, a ne osjeća ništa od tog već je podešeno po uvjerenjima nekih prije njega. Daj ba nađi se, skontaj se, vidi šta ćeš, gdje ćeš i gledaj da to bude zbog dobrote i ljubavi.
Dobra neka vutra :D
...lijepo si to napisao :) ...i, nije ti to vutra nego zdrav razum i zrno duše, niklo i opstalo uprkos svemu...živ bio :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)