Uspješna saradnja dvije generacije
0
Penzioneri i profesionalni glumci u performansu "Sedma soba"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Ova predstava u Zagrebu je odrzana 29, septembra a priprema za predstavu u Sarajevu je krenula prije vise od dva mjeseca, pa vi racunajte sta je plagijat gospodine nino ;) btw, predstavu sam vidjela veceras i odlicna je!!!\" Draga Selmina jaranice, da ste malo bolje informisani, predstava Montazstroja iz ZG je predstavljena na press konferenciji jos u maju (prije 6 mjeseci!) i citavo ljeto su radjene radionice, tako da je mala Spahicka uradila cisti copy paste tj.plagijat. Za razliku od nasih ublehasa, purgeri su prije svega napravili pravu pozorisnu predstavu u pozoristu sa publikom, ulicne manifestacije i rade dokumentarni film, dok se u Sarajevu to radilo kroz “nesvakidasnji performans”?! Nije vise problem ni sto je spahicka plagirala (kao sto je to vec u tradiciji Pasovica i nje), vec sto je to uradila tako jeftino, siromasno I plitko! Aferim!
\"kakav bestidan plagijat! pogledati pod: Borut Šeparović, 55+\" Pa istorijska cinjenica je da trio Pasovic, Spahic i Mustafic svaki projekat kopiraju nekoga i misle da nema ni interneta, ni obrazovanih ni informisanih ljudi, pa po mahali uzmiaju pare sa svojom nekreativnoscu kao da u Sarajevu ili u BiH ne postoji nikakva scena ili nijedan drugi reditelj. Da nije smijenso, bilo bi pretuzno!
@ nino: Ova predstava u Zagrebu je odrzana 29, septembra a priprema za predstavu u Sarajevu je krenula prije vise od dva mjeseca, pa vi racunajte sta je plagijat gospodine nino ;) btw, predstavu sam vidjela veceras i odlicna je!!!
HA,HA,HA
Odlican performans. cestitke iz Centra za zdravo starenje :)
opet Spahicka angazovala Bravu. steta stonije glumica pa da je bar u predstavi poljubi kad nece ovako. Ne odustaje od njega
Je li slobodan ulaz?
kakav bestidan plagijat! pogledati pod: Borut Šeparović, 55+
@ retardi gore ...šta sve havu troši...
poznat u svijetu teatra i filoma po tome sto je zguzio onu prdaru mirjanu karanovic
ermin bravo ga voli babama zavuc