Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šupak, ministar Kaplan dogovorio sa manjim entitetom da se rasporede, pa jedne godine šalju ''federativne'' umjetnike, pa nakon 2 godine republikosrpskanske. Brčkodistriktance zaboravili. Čini mi se da je ova godina republikosrpskanska. Fuj za SDA ministra Kaplana! Umjesto da se bori za BiH, on prepušta nešto što je nadležnost BiH da odrađuje GT Rsrpska.
bosno moja ............................... poharana!
pa ima samo 10 paviljona
Nikad nisam kontao ovu savremenu umjetnost :-S
Nisi jedini! Da je sreca i kvalitetnih novinara, pojasnili bi nam sta to tacno predstavlja ovo umjetnicko djelo, a ne da se okolo hvale kako je nas predstavnik medju prvih 10 a nemaju pojma ni tacno o cemu govori Miljanovićev "Vrt uživanja".