Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino fino.
Hahahahahahaha Cuj Cazima, experta za slikarstvo. E moj Cazi, idi kuci I najedi se piletine I drzi govore dervisima, od kojih niko nema srednje skole.... Ostavi se ti slikarstva, jer nemas pojma.... Ti si ovako za prodavat seoske trikove u Kacunima I Zivcicima....
Cazim Hadzimejlic I slikarstvo? Covjek je zemljoradnik iz dela kod Fojnice. Ozenio se vlasnicom Ovako mesne industrije, kupio diplome I radno mjesto na ALU, gdje ima 3 studenta. Sad se predstavlja za profesora, I shodno tome daje ovakve "strucne analize". Covjek zapravo ne zna sve padeze; govori "anamo, tude, dolam, goram, jakako, mescini itd". U zivotu procitao "Orlovi rano lete". Predvodi dervise od kojih pola ima krivicnu prijavu. Svasta.
???? Možda će ustati iz turbeta 20017? Trebamo čekati 18000 i 3 godine ?? :)
Bravo. Znas matematiku. Poklopi se po usima I idi prelamaj kalendare za onog lopova Saida Katicu sto iskoristava jadne momke od 15-16 godina, I daje im 5-10 maraka za cijeli dan. I to ako im da. Lopovi jedni.
1928-20017 Šta li ovo znači -20017 godina???