Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je to...kod nas je govor mrznje dozvoljen, svi ga koriste cak i debili na sarajevo-x.com- u. to je kod nas dozvoljeno. naravno, sarajevo-x.com nije svjestan koliko zla proizvodi dajuci prostora ovim nakazama koje vrijedjaju osnovno ljudsko dostojanstvo. da ne ponavljam pricu o zrtvama, one su mrtve a zlocinci kao sto je \"mason\" (koji naravno je mason samo sebi), se grupisu i raspiruju vjersku mrznju, antisemitizam, i mrznju prema covjeku uopste. ipak to su jadnici i bezopasni su kao muhe, ali pripadaju toj masi koju je i sam hitler, karadzic, pol poth i ostali krvnici naseg vijeka, bili u stanju da podignu i animiraju. takvi kao mason su bili oruzje u rukama krvnika i dzelata i volio bi tog masona u oci pogledati, cisto da mi licno kaze to sto ima za reci. naravno. kada jevreje zove cifutima, muslimane balijama itd... molim sarajevo-x.com da banuju ovakve prikaze. ljudi, svgdje u civilizovanom svijetu je govor mrznje zakonom zabranjen.
Ovakve komentare treba brisati, a krivično goniti one koji ih stavljaju. Zamisli, majmune, kako bi se mi osjećali kada bi neko rekao da je u Srebrenici ubijeno \"samo\" 7.000 ljudi ili da kada kažu da smo mi u Sarajevu sami sebe ubijali. U II sv. ratu je likvidirana trećina jevrejske populacije u svijeu. Naravno, uspomena na holokaust ni po čemu ne smije služiti kao opravdanje za ponašanje države Izrael. Ali ako želimo da drugi poštuju naše žrtve genocida, moramo i mi poštovati tuđe.
OMG, zar su se uvukli toliko i kod nas? Holokaust spominju a 60 miliona zrtava bilo cifuta samo 1,5, ccc......