Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To hagadu.. slobodno možete baciti hahahahh
Divno je to sa Hagadom, ali imamo li mi i svojih rukopisa koje treba izlagati javnosti ? Starijih od HAgade ? Dobro možda nije toliki interes, ali more povelja otkriva nepoznatu srednjovjekovnu Bosnu. A nikome nije palo na pamet da zna da je zadnje utočište posljednjeg zapadnorimskog cara bilo u Dalamciji i Hercegovini. Dilamdžije snimaju psoljednjeg kineskog Cara za to isto zapadno evropsko tržište. NE u to doba nije bilo Hrvatske pa zato kažem Dalmaciji !
jevreji svoje čuvaju, logično, Bošnje ne zanima nikakva povelja mani to
@RodrigoDuterte MA htjeli su to bukvalno kad muzek nije radio, ono kao sigurnija je od lopova u NEw Yorku ! E na šta smo spali kad je globalni SIMBOl globalne nesigurnosti SIGURNIJI od nas ! :(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dok politicari uzimaju kredite da isplate svoje plate, muzeum ce mroati cekati bolje dane i eventualne donatore (takozvale donacije), kako bi zastitili jedinu bitnu kulturnu ustanovu u BiH i njihov istorijski inventar!
NE uzimaju za kredite. FBiH ima 1,5 milijardi sudskih presuda OD BUDŽETSKIH korisnika. TUŽILI SAMI SEBE nakon što ih rodbina zaposlila !