Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
12 000 maraka :) Pa jedan jači čevabždija toliko može donirat svakih mjesec dana.
Jedina svijetla tačka u Sarajevu je SFF, svaka čast na ovom izvanrednom projektu... i cestitke starom gradu koji podrzava ovu izuzetnu manifestaciju :)
Valja se napit za sff ...
A te pare su općinske ili ih je kriminalac hadzibajric dao iz svog dzepa lovu od silnih talova sa čaršijskom ugostiteljskom mafijom? I dokad ovaj ratni profiter Miro misli must budžetske pare za svoj privatni festival?
Ejjj Miroooo, organizuj donatorsku večeru svim protujama koje ili milju maraka svakom ko prođe crvenim tepihom. Ostaće ti nešto i od toga. Nema više samo jombahe. Imaš li javno pokazan finansijski izvještaj sa svih SFF-a u Sarajevu. Deder pošteno!
Korist od SFF ima samo doticni Purivatra. Hadzibajric nije bolji od njega. Tacnije, covjek koji ne drzi do svoje rijeci. Kad obeca - ne ispuni. No nije bitan Hadzibajric, ni Purivatra. Vec nada, da ce jednom u ovom Sarajevu, na vlast doci neko tko ce Pasovica, Mustafica, onog lopova iz Jazz Festa i dragog Purivatru - poslati k vragu. Nazalost svi ovi nacelnici samo si servilni snobovi doticnih. Jos gori od Hadzibajre je onaj slinavi poltron Efendic. On radi po naputcima Harisa Pasovica. Da ne spominjem Kaplana i Sarica koji su doslovno - bankomati, pomenutoj kulturnjackoj kvazi-eliti.
I btw, jel primjetite posast ovih narucenih lajkarosha na klixu u zadnje vrjeme, botova, klonova, trolicha po narudzbi, prvo nedavno kad je bila merlinova ona kvazihumanitarna pjesmica, to aman zaman grmi od podrske, pa sad i ova dva prva komentara, nesta mi plaho ofirno i na silu pokusavaju javno mnjenje oblikovat, silno al ipak plaho amaterski jos uvjek :D
Pa ja purivatra, dze si vidio da trecerazredni holywoodski glumci sami sebi placaju kurave kad ih nacheraju da dodzu u ovu prchiju, mora i to sa budzetske sise jelde, najpametnije je da se i pemzicima odbija barem po 2 markice za sff, jerbo to je od nacionalnog interesa plaho velkog :D
Što ne kaže koliki je budžet SFF pa da vidimo koliko je to 29%. Ja, inače, mislim da bi se budžetski korisnici, pa i SFF trebali odreći najmanje 20% sredstava u korist sanacije od poplava.
Koja kultura?
Koliko državi zaradi ovaj festival? Ako zaradi više nego potroši, onda treba dati, ako je to promocija u 5-7 dana koliko traje, onda ne treba ni marke dati. Neka traže sponzore!
j..bo festival. Treba nam fabrika a i shopping centara nemamo dovoljno.
Purivatra je sredio velik novac iz Eroneta pomoću prijatelja Nikšića i opet mu malo ccccccc
Kakvog prijatelja Nikšića. On sve sredjuje preko badže Bakira.
Dajte para za ovih 7 dana da nafatamo kakvih strankinja, lahko cemo poslije za poplave.
Joj kad je SFF grad zivi 24/7... Nema ljepseg momenta u SA nego za vrijeme SFF. Zena hornih za druzenje do sabaha bude more. Joj jedva cekam.
Znači ti ga metneš od festivala do festivala :D :D :D
#tom joad# oplakao sam. Legenda si, majke mi.... Druzenje, druzenje.... kakvo metanje.