Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam bil se zahvalio ili im jb od do, od ovih konzervi se rak dobijao, mom psu dlaka opala sva. Ali eto rat bio pa se jelo sve i svasta da se prezivi, tacno osijecam nelagodnost kad prodzem pored ove konzerve.
suti, kad tuces samu koprivu 10 dana ikar dodje ko kavijar.
ni mačka je nije htjela
Fun fact: U periodu između 6. aprila 1992 i 1 maja 1993 svaki stanovnik Sarajeva je u prosjeku imao svega 100g hrane dnevno na raspolaganju.
super sto je obnovljeno, sve spomenike treba odrzavati u gradu i drzavi... mogli ste makar tu bijelu dasku ispred skloniti koliko je "obnova" uopste kostala da se moralo vas toliko ujediniti i napraviti ovoliki clanak o tome?
Bilo se gladno, a Ikar se jedva jeo.
Ove Bajrine paštete najveće smeće medju smećem od pašteta. Otvoris unutra nadjes svega i svačega valjda ne samelju dobro 🤮
sjetim se istog i molim Boga da ne bide na meniju, al kakva je situacija, bice on lutrija ....
Meni je pravo drago što je ovo obnovljeno. Stvarno je bilo ružno onako oguljeno... P.S. Očekujem da SDA jugend ovo vrlo brzo uništi...
Ma burek od ikara, top !
Ratna istorija se ne zaboravlja
Narode aludiraju nam na ikar konzervu
Hocetel' se ikad odljepiti od rata yebala vas ikar konzerva.
niđe veze isto ko da je svaki članak o ratu... preskočiś članak ako ti baš smeta
ko nije jeo ikar nema potrebe ka komentarise
Zvijezde granta i dalje jašu