Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prof. Predrag mi je predavao gitaru u nizoj muzickoj skoli, i bio mi je omiljeni nastavnik! Divan covjek! Izvrstan pedagog! Cestitam mu na svim dosadasnjim uspjesima! Hvala mu za svaku naucenu notu! Danas zivim od toga :-)!
U pravom smislu ucitelj i pedagog. Svojevremeno sam kao klinac isao u osnovnu muzicku skolu u Tuzli, i imao sam priliku da pohadjam casove gitare upravo kod ovog uglednog profesora i gospodina... Svaka cast Predo!
E pa cak i ovu jednostavnu vijest niste u stanju napisati kako valja. Mila Rakanovic je ZENSKO, UGLEDNA PROFESORICA, dakle ne kaze se \"Skolovao kod Mile RAKANOVICA\". Nije to \'nakav Milo.
@ghdgdfg E moj idiote, neka kod tebe u kuci grand tresti s televizora. Informisi se malo prije nego prokomentarises nesto.
eto, jest ih necemu pametnom i naucio. Sigurno ce imati u zivotu koristi od toga.
Predrag je fantastičan učitelj i pedagog. Koliko je samo ljudi on naučio svirati!
predo je ljudina, čovjek u pravom smislu riječi i pedagog. sve najbolje profesore.
Svaka cast! Sve najbolje i u buducnosti!
Pa kako nema kulturnih forumasa ovdje haha, samo gdje ima je-be tu su oni....