Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skupe karte.... Pogotovo na danasnjem vaktu...
Nadam se da će svi koji budu u mogućnosti otići na koncert jer znam da niti jedan koncert Sarajevske filharmonije nije bio loš. Sarajevu a tako i čitavoj BiH treba i više kulturnih dešavanja u cilju buđenja i produbljivanja kulturne svijesti naroda koji živi u ovim krajevima. Onima koji odluče da idu želim lijep provod. Pozdrav
Allah vas kaznio, vidite da nema ni jedno muslimansko ime na ovom plakatu. Nas su Srbi skenjali, a vi bi isli na tamo neke kulturne dogadjaje gdje nema ni jednog muslimana, neke novogodisnje koncerte, komunjare. Treba vas sve iz Bosne protjerat, a nas ostavit da guzimo djecu od 7 godina, zenimo se za ovce i magarce, i zenama rezemo klitorise. Necu da cujem nista drugo osim \"Cehnici su nas skenjali u ratu\". NIkakva pitanja zasto zivimo u kamenom dobu, kako je njemacka za 13 godina poslje rata postala ekonomska velesila, jer nas su \"Cehnici skenjali\". Niko ni rijeci ako nece blatit \"Cehnike\". Allaha mi, nek vam allah oprosti, allah da vas kazni, na ovaj cehnicki praznik bi vi isli.