Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek je ona otišla kod rvata pa se pofalila idiotuša,nije mogla nigdje u bih premijera ? znači prvo u rvatskoj pa onda vamo ..
bila je premijera u BiH, gore lijevo imaš pod POVEZANO o tome
Čim se smrdljivi četnici bune protiv njenog posla, odma se zna da je na pravom putu!
He balije samo vi snimajte, ali snimite mao I po romanu NA DRINI CUPRIJA, ili sl.
Izmete, ne seri BGT !!! Sta to ima u romanu Na Drini Cuprija cega bi se trebao neko stiditi ??? Ima li ista slicno kao u 99 % filmova koji su snimljeni nakon rata ???
odvratan film, odvratna žena, ništa ne postiže sa ovim bolesnim filmovima.....osim da pada u očima građana, ako čitaš jasmila kani se režije uhvati se u koštac s nekom novom profesijom....
apsolutno grijesis....jasmila je ubola temu koji lobi njemackih i evropskih feminiskinja voli da finansira a u bosni je lako sve izvrgnuti ruglu ilazirati a da to nikog nije briga....jasmila se ufatila feministica cak se tako i nosi i ponasa dok je naprimjer tanovic promasio sa ovim ciganima jer je to vec zauzeto u evropi od kusturice :)))))
Baš tako
Da nije takva lazljiva gadura kao sto jeste, ne bih komentarisao njen fizicki izgled, ali posto jeste, moram da kazem da je najodvratnije zensko stvorenje poslje ona dva strasila Olbrajt i Amanpur.
A munira subašić?
Veoma antipaticna zena, ali ne bih da me optuze za ruganje srebrenickim zrtvama, jer nazalost, ona izgleda ima eksluzivno pravo na koristenje srebrenicke tragedije u bog te pita kakve svrhe.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)