Stand up "Show biz"
4

Nikola Đuričko nakon četiri godine stiže u Sarajevo: Nastupit će u BKC-u 22. februara

N. O.
Nikola Đuričko
Nikola Đuričko
Poznati srbijanski glumac Nikola Đuričko nakon četiri godine dolazi u Sarajevo i nastupit će sa svojim novim stand up showom koji nosi naziv "Show biz".

Nakon četiri godine od vrlo uspješnog stand upa Nikole Đurička "Sve što ste htjeli da znate o Džoniju, a niste smijeli nikad da ga pitate" Nikola Đuričko spremio je novi program pod nazivom "Show biz" i ove zime u periodu od mjesec dana nastupat će u regionu i dijaspori u okviru velike turneje koja će trajati mjesec dana.

Đuričko će u tom period posjetiti i naš glavni grad 22. februara, a nastupit će u Bosanskom kulturnom centru.

Novi materijal kao i prošlog puta Đuričko je pisao sam, a tiče se njegovog života, karijere i porodice. Ovaj show ima za cilj da na duhovit način ispriča zanimljive detalje iz njegovog života i karijere.

"'Show biz' je moj novi stand up show. Skoro tri godine nisam nastupao pa sam se poželio ljudi, publike. Imam puno novog materijala, recimo zašto su me hvatali u kragnu, zašto sam morao da prisustvujem porođaju ili zašto sam prijavio sina u policiju. To su samo neka nova životna iskustva i saznanja koja želim da podelim sa ljudima", kazao je Đuričko.

Ulaznice već danas možete kupiti na biletarnici BKC-a.