Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd bar onaj medjed Dodik nije prva udarna vidjest
@FAP13 brđanine nije ovo za tebe... hajde ti lagano u svoju vukojebinu valja ti zimu preziviti
ovako:kupis kartu,pogledas predstavu,ako ti je ok ostanes do kraja,ako nije izadjes i vozdra.Koji sad tu se k**** Konakovic petlja,sere po kulturi a prvi bi se trpa da se fotka s Nihadom i Frljicem da je ovo bilo onooo vaaaoooo sve je stvar izbora,hoces-neces,volis ili ne nabijem ja ovo kad ti moze kardinal,reis ili bilo tko drugi da utice na ovakve stvari...
boli me za predstavu... ali mi moramo naći neku glupost da se oko nje zamajavamo
Kreško, na kojim si ti preparatima :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Čuj kaže van pameti je da je predstava blasfemična?! Možda dječače ne znaš pravo značenje pojma blasfemično? To ti je otprilike, kad neko vadi nacionalno obilježje, u nacionalnom teatru, iz nacionalne vagine. A onda siđe Isus s križa i složi mu ga pred svima :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Nego, jesi u petak na džumi u Ćurčića džamiji?
generalno neozbiljno drustvo :)
joj klikše bogami si dosadio sa tom grebenom predstavom...budale ostaju budale
...juče se pokazalo da još uvijek nismo kasaba. iako bi nas vjerski fanatici (što oficijelni, što neoficijelni) rado ustrojili po modelu srednjevjekovnih "civitas dei". sikter.
jašta nego kasaba, i sve brže tonemo u goru dubiozu
Ovaj kreševljaković postao karikatura. Hajde, daj ostavku ili ga smijenite sa pozicije i sa budžeta. KAže Kreševljaković "SVE PO ZAKONU" a cijeli svoj vijek ispijava razne zakone i ljude.
upala mu muha usta
zasto svi ? ti se direktor mess-a !
Sve ovo se desava pred ocima svijeta svaki dan i ljudi sute, to isto im stavis na tzv. pozornicu i nema ko se ne buni. Znaci ne možeš da vjeruješ!
JA NISTA NE KONTAM STA SI TI NAPISAO, SAMO ZNAM DA DANAS MORAM PRESKOCIT GRAH NA DNEVNOM MENIJU
pa haj pobunite se iziđite, dobili ste centar, šta čekate?