Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze Kusturica pricati sta hoce, da je neutralan, da nije lajao protiv svog grada itd, ali on je obican UHLJUP, sluga Milosevica i ideoloski znak jednog MONSTRUMA u obliku drzave Srbije koja sve radi da porobi tudje teritorije, a jedino sto proizvodi je gubitak njene vlastite teritorije. Ne mozes moj Emire pljuvat po Izetbegovicu a ne hraknut po Milosevicu. Cudni su ti arsini moj Emire. Milosevic ti dobar, a Alija uzrok svih problema?? Znam ja Emire da ti tako ne mislis, al govoris tako, i to te srozava kao osobu, jer LAZES
tako je majstori,,jer kusturica je nacistička romina koja samo može na balkanu i u onakvoj RS i srbiji imati prolaz,,čestitke zenici na principijelnosti,a vi tzv "kozmopolite i demokrati",,dabogda tražili svoje preko mašovića,ufurana gamadi,,bravo zenica,podrška iz mostara,,
@-aik.clanton Nemoj ti ljude nazivati "rominama", ne znam zasto vrijedjas Rome - Cigane?? To sto medju njima ima dosta siromastva ili prevaranata, ne daje nam za pravo da ih strpamo u istu vrecu, to je isto oblik nacionalne mrznje. Mi se MORAMO osloboditi toga, i kada se u Zenici protivnickim ekipama zvizdi himni, ili skandira "Cigani, Cigani", to mi, potomci KULINA BANA ne smijemo raditi. Nazovi Kusturicu kako hoces: govno, nacionalista, prodana dusa, al to sto mu je otac Rom ne smije biti predmet vrijedjanja.
Svaka čast za Bosansko narodno pozorište Zenica. Dostojanstvo nikada ne treba pogaziti, bez obzira na cijenu. Oportunisti koji vode našu zemlju bi mogli mnogo naučiti iz ovog čina.
Baš će se Kusta nasekirati...
Respekt... Tako se brani dostojanstvo drzave, naroda, kulture, istice, tradicije... To bi trebao biti putokaz svim ostalima kako da nastupe tamo gdje se Nemanja pojavljuje.
Pa i Selma je iz BNP Zenica...