Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvazi umjetnicka scena sa kvazi intelektualcima, izgubljenim izmedju nacionalista i komunista. ONO STO JE VALJALO U NASEM GRADU ILI JE POD ZEMLJOM ILI JE VAN ZEMLJE. Vidi ove Lakine sestre, seljanke iz Gorazda, ona se kao interesuje za kulturu....ha, ha, ha... Jedini tu koji je svoj, je Nedim Zlatar, jedan od rijetkih originalnih likova, dobar muzicar i dibar covjek.
Do kada se moze pogledati de-bi-li?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ma i ovaj Branimir je nazovi fotograf, danas svako fotograf i umjetnik!?
a Nedim Zlatar je fotograf ili sta?ne razumijem njegovu ulogu
Do kada je otvorena izlozba? Tesko je danas biti pismen i u potpunosti prenijeti vijest, posebno kada se bavis novinarstvom!
Da si ti malo stariji (a ocito nisi), trebao bi znati da je Tito poslije 1945. ovdje naseljavao sandzaklije i crnogorce, a da je bosance i hercegovce naseljavao po vojvodini i tebi ocito omiljenon sumadiji.
\" od sredine 17. stoljeća\" Ah, sto se lijepo naucilo pricati hrvatski!!!! Sve cestitke! Nauci jos koju rijec, jer je ocito da pricajuic hrvatske riejci mislis da mozes izlijeciti svoje identitetske komplekse. I to su tvoji bili ovdje od ranije, ne znaci da se kultura prenijela i na narastaje, u ovom slucaju tebe.
Moji su u ovom gradu od sredine 17. stoljeća, zato nemam tih kompleksa, šovinizma i ksenofobije prema ljudima sa sela kao vi koje je Tito \'45. nafato po šumadinskim njivama i naselio u naš lijepi grad, ja znam ko sam i šta sam, nemam tu patetičnu potrebu da sam sebi dokazujem da sam građanin tako što ću vrijeđati seljake. Smiješni mali snobu :D
\"Kako si samo jadan, iskompleksirani maleni FGR prdežu\" Sto se doslje osjecaju prozvanim, hm... Laka, Lakina sestra i bruka vas, ne moze selo iz vas, pa da ste kod nas jos dvadeset godina!!!!!!
A ti si neki rodjo Lakine sestre ili sto?
Kako si samo jadan, iskompleksirani maleni FGR prdežu
i zlatarima i kresevljakovicxima je potpuno svejedno koji je rezim na vlasti, oni su uvijek uhljebljeni
Svanulo je vise kresevljakovicima. U vezi Zlatara, Bure je idiot i nije bas nesto postigao, koliko god mu je rat donio mogucnosti. Nedim je totalno drugaciji, radi sto voli i uspjesan je u tome i sve je sam uradio.
ah ti zlatari, što je njima svanulo od kada je krenuo rat.
Poslije tvog komentara i shvatanja istorije ili drustva, se vidi da ti definitivno nemas ni davedet godina.
zelim da te dragi bog kao bosnjaka nagradi sa lijepom kucom na rivi u splitu i zetom srbinom