Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li i iedna pora drustva gdje nije uvucena politika i nacionalizam. Na sta spadosmo da se i umjetnici moraju pravdati sa kim ce pravit predatave. Pali Putine Allaha ti!!
u rsu nema. bolesnici.
Pa gdje čete to izjaviti da ste gostovali u FBiH pa to nije u skladu sa loženem naroda IDEMOOOO JAKO Vucic kod Vojvode , Novak Srbi su nebeski narod , Fedža je Muslimanski extremista.,Dario nije rekao jeste rekao tek je pola dva , a vatrica se fino razorila IDEMO još Bukovi drva PALI PALI PALI dug je dan
Bukovih
radis li ista drugo osim sto visis kao dzigerica na klixu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve pogasiti
sladjana, jedan coban puno ovaca. nesto malo crnih kao vi.
De nadjite ovoj dodinoj sceri nekog Sa dobrim k..cinom da je podmiri i da se jadnica bavi ljepsim stvarima u zivotu ...
Čudi se javnost što zabranjuju tamo neku predstavu a u BL 2001. linčovali ljude i nemoćnog starca Murata ubili na postavljanju kamena temeljca za obnovu Ferhadije. Tako je kad vladaju vlasnici crvenih kombija u od evrope nametnutom genocidnom entitetu.
Šta će njima pozorište? Pa ne znaju ni šta je to.
Osuda nakon 8 godina je veca, samo zato sto je iole normalan svijet otisao preko, iz nezdrave okoline za zivjeti a samim tim ee nacionalizam pojacao na sve tri strane, sto i jest rezultat danasnje BiH, lopovluk i nacionalizam mije ruku od ruku.
Predlažem protest ne disanjem za svakog pravog Srbina pripadnika nebeskog naroda to je ništa. Neće vam ne Srbi biti prijatelji samo Srbi.
Ok, Gorice, Gorice, propala seljančice
Ovi se moraju ponašati kao i u Srbiji, naređeno im. Stoga prave svoju listu za odstrel.
Pametni i kulturni ljudi začas nađu nešto zajedničko i bave se konstruktivnim stvarima. Gluperde su dijametralna suprotnost.
Vlast RSu svaku priliku koristi za sijanje mrznje
Zamjena teza. Samo što je "ratni" žele da ga prikažu kao vojnu formaciju, a ne kao teatar koji je nastao iz prkosa u ratnim uslovima.
Naba ci vam Goca reklamu, koja stjupid zenka.
Digla prašinu plastični akrap koji nikad predstave pogledala nije...daj papanki trubača da se uz oca vepra ponapijaju
Logično. Valja odbraniti napljačkanu imovinu a obruč se sve više steže.
Ali 2015 """tatina ćera"""" Nije bila puno aktivna na mrežama i nije imala tad što ima sad.
Ona tad nije znala šta je Twitter, ali zato sad ne zna sta je teatar...