Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas je sve ovako; trineast godina koko smo dobili oskara, trideset jedna kako smo imali olimpijadu, ovoliko kako je željo igrao u polufinalu kupa uefa, onoliko kako je sarajevo igralo sa mančesterom... samo čibučimo i seremo kako smo najpametniji, a ne daj bože osvojiti pet oskara, organizovati još koju olimpijadu, napraviti stadione etc znaš ti nas, yebo ti nas, štono b. ćopić svojedobno kaza.
Olimpijadu si mogo u onoj državi organizovat, u ovoj ne moš ni svadbu kako treba organizovat.
pa većinom ljudi čine državu. ko nam je kriv što smo dopustili da nam se dešava oo što nam se dešava i nismo u stanju ni svadbu organizovati...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jbt jesam ostario
oki doki
oki doki
oki doki
oki doki
oki doki
oki doki
Briga me za oskar,al hebo majku ovo vrijeme leti...
Trinaest od osvajanja Oskara i dvadeset tri godine, kako je Danis Tanovic pobjegao iz Sarajeva, a drugim pobjeguljama voli drzat predavanja. Kao i njegovi saborci iz Umjetnicke cete, Dino Mustafic i Pedja Kojovic, pobjegulje kojima je milina drugima drzat predavanja.
isti ted mosby iz himym
Nakon što je dodijeljen Oskar ovom filmu pukla je priča kako je politički motivisan i kako su neke od nominacija bile mnogo bolje. Nakon toga sam uzela i pregledala filmove o kojima je bilo riječ i po mom ukusu Ničija zemlja je mnogo bolji film od tih. Tvrdim da je ustvari obrnuto, film koji je zaslužio Oskara se proziva zbog čisto političkih razloga da bi mu se umanjio značaj tj. da bi se umanjio značaj nagrade koju je osvojio.
Haj dobro, recimo da znaš šta pričaš. U koji to ekonomski sistem vrednovanja vjeruješ ako ti je kapitalistički loš?
A ne znaš ti šta pričaš, malo se brukaš, malo se vadiš. Nemaš znanja, al bi da palamudiš. Jasno je da ne postoji kapitalistički sistem vrednovanja, ali si to opalio kao tezu kad ti se učinilo daš ispast pametan. Tipični si naš pametnjaković koji bi o svemu a nema osnovnog znanja o terminima. Zato sam te i pitala šta jesam i naravno da nisam dobila nikakav odgovor.
politička dodjela. dobio za najbolji strani film. ameri daju nagradu nekom filmu koji je zapravo smeće i onda kažu kako je to najbolje što se može napraviti izvan hollywooda
Danis prevara. A tako i izgleda, kao iz Nadrealista da je ispao. Zadnji šaner.
Neizbrisiv trag na BH kinematografiju Zbog ovog treba da se svi mi Bosanci i Hercegovci ponosimo!!!!
zesce sranje od filma u kojem se marginalizira stradanje nevinih...