Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje knjige...sta je taj napisao i ko njega cita.te knjige koriste mongoli da brisu dupe po livadama,budalo,jeftinije od toalet papira.
ima li kakva dobra,za zamotat duhana.mom je babu jedna knjizurina dobro sluzill dvije godine.
Knjige Alije Izetbegovića su prevedene na sve velike svjetske jezike i u cijelom svijetu ih čitaju. ...a gdje su knjige od vaših političara? I ako ih ima, čitaju se samo po srpskim selendrama..
joj jesi dosadan ko proljev
Na malom trgu velikog babe, knjige se daju i djele dzabe. Danas u Bosni nauka fura, u Bosni cvjeta nova kultura.
A problem je u čemu? Javljaju se oni koji žive u Ravnogorskoj, ul. Draže Mihajlovića, Petra Karađorđeva...Ili vam je krivo što u Sa se knjiga cijeni, što ljudi čitaju, za razliku od vaše šumadije, gdje je vuk domaća životinja, a od knjiga samo za Bibliju ste čuli...A ni to pročitali niste..daBogd\'o jeste, znali bi barem kako biti ljudi...
pa valjda trg oslobodjenja crtica trg alije izetbegovica!
Na trgu mog Alje-babe, danas djeleknjige djabe, haj pozuri,haj pohiti, hajde neno podji i ti.
YEBEM TI MAMUUUU :-)
kako jadno zvuci na Trgu Alije Izetbegovica sajam knjiga...Boze ti sacuvaj... nije ni cudo sto za hljeba nemate
taj trg nosi ime trg Oslobođenja
Deklaracije,deklaracije, na trgu oca nacije, jos malo pa nestalo, Bosna,Bosna..., ko nabije dobi dvije. Navali narode navali !!!
b.alije iZmetbegovica...fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...hrak-pljuc......
Jel to sad imaju u Sarajavu dva sajma knjige?? Jedan koji organizuje University press i ovaj?? nije mi jasno...