Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
25.000 KM, za nesto sto se za dan moze izrezat na CNC mašini. "UMJETNOST"
PONOSITE SE SRPSKIM STECCIMA A NEZELITE PRIZNATI DA STE POTEKLI OD SRBA..SVASTA..AKO MENI NEVERUJETE ONDA PROCITAJTE DAI KONSTANTINA PORFIROGENETA NA 30 POGLAVLJU...SVI STE SRBI I SAMO SRBI SU ZIVELI NA TERITORIJI BOSNE...
25.000KM ahahahahahahahahahahhaahhahaahhahahahahahahahahahahahahahah znaci sve ukupno brat bratu nema 5000 troska za ova 2 kamena i nek je umjetniku placeno 5000 da napravi to je 10.000 i jos nek je halal 5000 to je 15.000 :) da mi je samo znati kako su rastalili onih 10 milja! Znaci da je vlast ko sto nije sve bi ih pohapsila odma i istrazila troskove!
Gdje sve nećeš naći neke likove kao što su Drašković, Spahić i slične!
Duraković, a ne Drašković.
Duraković, a ne Drašković.
čega bolan 25...
Svaka čast Adise, ovo odlično izgleda.
Koji je password za wifi?
Kod nas postavili u dzamiji wi-fi i stavili sifru "Allahjejedan2345"
predloži novu: AlahImaNet