Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A KO CE BITI POCASNI GOST, RAJKO VASIC, HAHAHAHAHAHAHA
vidi balyija, što im je krivo. crknite od muke, uskoro ćemo nadmašiti taj vaš rezervatski festival iz guznog crijeva.
@josilo, smaras brate za medalju. dosta te vise. kako ti se da jarane na svaku vijest bar dva komentara. @ostali, ovo je festival kratkog filma i niti kopira, a jos manje tezi da postane kao SFF. SFF jeste najbolji u regionu ali postoje i druge stvari u filmskoj industriji mimo andzeline dzoli.
trude se, trude se... ali samo jedan film festival može biti u bih a da je međunarodno praćen - SFF ljubomorne dushe mogu da ga pu pu pu ... :)
Kopirajte Teharan još malo.
Jooojjj \"festivala\" i klupa......hahahaha a gdje je \"crveni tepih\".......a dodoooo....:-))))))))))))))))))
SRBI DI$MRRRRRRRRRRRRRRRRRR