Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno da "ta mrska Evropa" koja stalno nešto rovari i hoće od jadne BiH i balkana nije sva lijepa i krasna. Jer gdje bi u Evropi neko mogao biti direktor pozorišta od recimo 1997 do danas? Na demokratskom balkanu recimo može i jeste. Idealno bi bilo kad bi Dino postavio predstavu koja oslikava recimo situaciju u bosanskim pozorištima nešto poput bosanskog Birdman-a. Vječni direktor, njemu dragi glumci i sl.
Naravno, na ovakvu vijest nema komentara...
oni kasne za nama,mi smo njihov standard imali prije 30g.
...balkan je prostor najpametnijih insana na planeti...koji nekao uvijek uspiju da tom silnom pameću naguze sami sebe...
Mega car je imao odličan osvrt na ovu temu: NA OVIM PROSTORIMA(BAND AID ZA RAKIJU) Fizika kaže, jedan je prostor, jedan je prostor, jedno je vrijeme, al' ove kategorije naučne i opšte drukčije tumači polupismeno pleme. Odje se vrijeme računa unazad, a prostor se kida na tanke fete, i samo za sranja dovoljno prostora ima, na ovim prostorima... Rakija, rakija svemu je kriva rakija zbog tebe, rakijo, ženiću se ja.... Na ovim prostorima kad nešto ne valja to se, ne daj Bože, nikad ne popravlja no ruši, majstore odma' do temelja preduzimačima vazda berićeta i veselja. Na ovim prostorima biznis prosto cvjeta pržionice, kladionice, pečenjare, vulkanizeri auto otpadi, tehnika direktno s kamiona, u švercu se najzad ujediniše proleteri. Na ovim prostorima se odavno koriste milioracija, vještačko đubrivo, traktori ali kad poltronisanjem zalivaš njivu najbolje uspijevaju diktatori... Na ovim prostorima situacija je složena manirima prostim suženom sviješću mnijenja na ovim prostorima široka su samo policijska ovlaštenja. Rakija, rakija svemu je kriva rakija zbog tebe, rakijo, ženiću se ja.... Na ovim prostorima drska je klima ljeta su prevruća, zajebana zima za divno čudo, žene su lijepe na ovim prostorima! Al' ipak se na čudan način uživa u seksu ljudi sami sebi vole da uvale karinu - pređeš Evropu bez da ti gledaju u gepek, ovdje svako 200 metara nalijećeš na carinu... Rakija, rakija svemu je kriva rakija zbog tebe, rakijo, ženiću se ja.... Na ovim prostorima ima svak' svoga Boga, ludak svaki svoga zbunjenoga, samo se muka iskreno dijeli sa svima, na ovim prostorima. Na ovim prostorima barabe su iste prljave duše vole etnički da čiste istovremeno pjevaju i zlo misle a kad već zlo misle - nek' o mome vise. Rakija, rakija svemu je kriva rakija zbog tebe, rakijo, ženiću se ja....
dovoljno ti je vidjeti komentare na klixu i ostalim balkanskim sajtovima, pa da vidis zaostalost, mrznju, oholost...doduse na klixu je toga manje u poredjenju sa njima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kasno Marko na Kosovo stize. Zali boze toliko mrtvih glava pade zbog nasih idiota.
Marka su protjerali sa kosova...Eno ga u BG u izbjeglickom kampu
@Preporod Bosnjaka: Ko? Ima li sa tim ikakve veze Alija I. i njegovi ahbabi? Da/ne?
imal sa u barlotiju?