Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to onda da se narod zvao bošnjani, a ne hrvati ili srbi :-D kako to da se počinju nazivati hrvati i srbi tek u 19 stoljeću nakon indoktrinacije iz naših susjeda
Jos samo da priznase Troju u Gabeli, ca 3 km juznije, gdje bi nam kraj bio!
Ovde smo se igrali kao djeca,a poslije setali djevojke
"Nacionalnim spomenikom BiH proglašen je 2002. godine, a ima veliki kulturno-historijski i naučni značaj, koji se može posmatrati kroz njegovu blizinu rimskom gradu Naroni." Pa zasto onda nije zasticen od strane UNESCO-a??? pa jebiga, koliko ima lokaliteta na spisku UNESCO-a u Hrvatskoj i Srbiji, a u BiH samo 2. pa kad ce vise to... VISE biti??
sta kaže Dubravko Lovrenović na ovo? zajebancija?
svega je pronađeno samo ni S od Srba inače, prema njihovim teorijama, starosjediocima Europe hihihi
@Separatista U HERCEGOVINI OD 19 VIJEKA !
Bio sam na ovom mjestu i vrjedno je ocima vidit jako lijepo !!!
koji je tvoj problem ?
predivno