Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a luna mijović se pojavila u kreaciji neimenovane moldavke sa stupa
pa sta je sa ovim likom u publici? svaki dan se njegova slika izbacuje,dosadio je vise xD
Opleo bih Maju k\'o priglavke
kad se prije ona luna potkaci i udade? nema joj 17 godina.
ja se cudim sto vako malo k,o,m,e,n,t,a,r,a a vidim ovi brisu li brisu. zar je glupo pitanje da li je maja napumpana ili je dobila kilu-dvije?
Zana je fakat žnaru, kako jbt mi nemamo lijepih glumica to je prava šteta jer je Bosna i Hercegovina krcata zgodnim djevojkama. ) :
Zana Marjanović je jedina vrijedna pažnje ovde, izgeda kulturno, potpuno decentno, jednom riječju fantastično! Kakva elegancija, ja sam se zaljubio...
@lav hahahah jeste se nafurali nemoj samo da ga popusite ko crni bgt pa da bude ono ko visoko leti nisko pada ali ok. razumijem vas ;)
vidi lune slatkice iz filma \"grbavica\". od djevojčice se pretvorila u avion - beton :)
Enis kralj :)
luna je b.oginja
ta je ovo sa majom i licem(kreacija je zasebna prica hehe), isto nacrtana, naravno ne hvalim njen izgled, nego aludiram na puno pudera, hehehe! :E
Mole se gradjani SARAJEVA za strpljenje . Od 27.07 do 30.07 doci ce do izmjenjenog rezima voznje gradskog prevoza . Sva raspoloziva vozila ce biti usmjerena za Prag . Hvala na razumjevanju .