Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi kuci pa se vrati kad se završi SFF.
Uživajte u festivalu bugarskog, rumunjskog, turskog, iranskog i moldavskog filma
@... Ti si dokaz da postoje nepisemene Sararajlije :D Ne kaze se džabe \"glupi Bosanci\" :D Eto , rečenica ima smisla , samo zato sto većina Sarajlija je fakat nepismena ... to je problem Bosnjakluka citavog :D CAO GLUPANI :*
Nada Zdravic je bila u redu.Moji Bosnjaci doce nas glave ovolika multienicnost i merhametluk.
Ne mogu vjerovati da ljudima smeta dogadjaj zahvaljujuci kojem imamo deset najljepsih dana u Sarajevu! Smetaju vam kina, smetaju vam ljudi, smetaju vam akreditacije, ma dajte molim vas. Prava istina je da vi sami sebi smetate, ne znate sta da radite od svog zivota.
do juce iz kontejnera jeli sad bi da idu u kino gospoda.. bjeda i cemer bosanskog naroda
Festival je super stvar, i nama treba vise ovakvih desavanja, a ne samo jednom godisnje, ono sto nam ne treba su sigurno filmovi B-kategorije Ipak se za SFF izdvoji znacajna suma novca od drzavnih institucija i sponzora. Mogli su se vise potruditi
gledaj papaka sto hoce da budu vidjeni, klasicni bosnjacki mentalitet
Jadni ovi ljudi sto rade na ovoj vrelini, nadam se da ih dobro placaju
@kić joj jesi se uzbudio, problem SFF, problem mcdonalds, ko za koga navija, kako se ko izjasnjava, gdje se ko rodio.... bas si za zalit jarane... :( a vijest o prodaji karata!!!
Ma ja sandžaklije i fočaci su odbranili i izgradili Sarajevo, pogotovo ovi prvi. Sarajevo nije ni znalo da postoji, sve počinje, istorija počinje, sa dolaskom Sandžaklija koji više ne mogu u Beograd na studiranja. One prije rata kada si pitao za koga navijaju Zvezda ili Partizan bre, a sad neke Bošnje glume, sad im to moderno, fuuuj ! Zajeßite tu priču više, ovi su donijeli primitivizam u Sarajevo, naravno SDA koja ih je naselila i dala im sve, a sad su im okrenuli leđa po običaju .
ljubomora je cudo! traziti mane SFF-u moze samo kakav ljigavac kvisling. SFF nije samo za sarajlije pa kakve veze ima odakle je ko dosao. sarajevo flm festival je središnji kulturni događaj u cijeloj regiji pa sad fino crknite dusmani.
znam ja ovog serdarevica, lijep momak nema sta
joj glupana cekaju u redu na onoj vrucini za neki trecerazredni moldavski film sa kojeg ce ionako izaci nakon 20 minuta prikazivanja jer je karina. ali bitno je stajati i kupiti, pronosati tikete i program po gradu i pojaviti se na pocetku showtime-a.
ma bravo majstore,kao da sam ja pisao. 9 dana privida normalnog zivota a onda povratak u realu. u smrdljive tramvaje,dnevne pucnjave,itd itd..
E moj \"kić\", ko ne konta ne treba mu ni objašnjavati jer će svakako misliti da je pokupio svu pamet svijeta. Pametnom je i išaret dosta ;) dok nekome ni objašnjenje ne pomaže. Pozdravljam festival uvijek, i lijepo mi je čuti kad u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i van ex-YU zemalja spomenu Sarajevo i BiH po nečem dobrom, lijepom, pozitivnom... ali... (\"ali\" curi sreću kvari) ... ali... kao što reče ... (trotačkaš) \"joj valja sad opet trpit ovaj KIĆ na BATERIJE po gradu\" više je rekao s ove dvije riječi nego ja sa cijelim tekstom. Još kad im se Mekdonalds ćevabdžinica otvori (tempirano za festival, op.a) , biće to opštenarodno veselje kakvo nije viđeno još od 6. aprila 1945 :)