"Jedan od vas"
33

Ljubavna priča Bastiana Schweinsteigera i Ane Ivanović pretočena u roman

N. C.
Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger i Martin Suter (Foto: Instagram)
Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger i Martin Suter (Foto: Instagram)
Bivši njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger i Martin Suter, švicarski autor bestselera, u Berlinu su predstavili knjigu "Jedan od vas".

Riječ je o životnoj priči Bastiana Schweinsteigera, njegovom putu do nogometnog vrha i velikoj ljubavi između njemačke nogometne zvijezde i srbijanske teniserke Ane Ivanović.

U Brazilu je 2014. godine s njemačkom reprezentacijom bio prvak svijeta. Schweini je u finalu protiv Argentine izdržao 120 minuta uprkos otvorenoj rani na licu.

Njemački nogometaš se 2016. godine oženio srbijanskom teniserkom Anom Ivanović. Ljubavna priča slavnog para sada je pretočena u roman.

"Do sada sam pročitao malo knjiga. Ana je velika ljubiteljica knjiga. Iako ih kod kuće imamo puno, bilo mi je malo čudno u komadu pročitati 340 stranica, koliko je imao originalni rukopis. Ubuduće želim čitati više knjiga, ali prvo ću od Martina tražiti savjet", kazao je Bastian.

"Jedan od vas" napisao je švicarski autor bestselera Martin Suter.

"Zbog Martinovog stila pisanja je to vrlo emocionalno djelo koje čovjeka duboko dira. Čitati ovu knjigu za mene je bilo nešto posebno. Neke stvari o Bastianu sam saznala tek iz nje", kazala je Ana.

Autor romana "Suter" kazao je da ga je iznenadilo koliko je posla imao oko ove knjige. Roman "Jedan od vas" u prodaji je od 26. januara.