Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto je on gitaristicki heroj? da nije spasio gitaru iz nabujale reke za vreme poplava
Nije legendarni gitarista nego gitaristicki heroj. Postoje i pijanisticki heroji, i basisticki, i perkusionisticki muzisticki heroji.
Magarcino, od svih ljudi na kliksu, tebe bih bas onako sa uzivancijom nalupao. Mislim da imas savrsenu njusku bas za to. Nisko celo i onaj klasicni tupavi pogled. Da nisi tako odvratan, trebali bi te zaliti, ali posto jesi, rodjen si za nabijanje. Imas srece sto te nikada necu vidjeti, a i ja imam srece sto necu prljati ruke. Jos kad bi me ignorisao na kliksu, kao sto ja tebe ignorisem, sve bi bilo super.
Ja sam iz Banjaluke. Ti si obican balavac, ali ozbiljno poremecen i to se nece dobro zavrsiti. Bolestan si i treba ti pomoc, ali bez obzira na to sto ti treba lijecenje, treba te malo i izudarati. Ja bih te stvarno zalio da nisi tako neopisivo odvratan. Ne javljaj mi se vise i sve ce biti ok.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)