Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne samo sto je peder, vec se pitamo sta ova spodoba koja je dosla iz Banja Luke i ne voli nista Bosansko radi na ovakvoj poziciji?
cim je Sasa peder upetljan u to nista od toga..uzet ce pare , OPET :D
Sta je ostalo da se kaze na ovakvu vrstu komentara nego da oni upravo pokazuju koliko je Sarajevu potrebna art scena. Zbog toga treba jos vise podrzati Kritierion kome i jeste cilj da se bori protiv homofobije i konzervativnosti uz pomoc fima. Nadam se da ce uz pomoc uvakve institucije i slicnih konacno utisati glasovi tipa: “Vidi Sase pedera…” mada znam da ce zato trebati vremena. Svima koji ljude djele po seksualnoj orijentaciji, predlazem da malo pogledaju sta se desava izvan granica BIH. U svim razvijenim zemljama ukljucujuci Holandiju homofobija je zakonom zabranjena. Ako hocemo da budemo civilizovani i budemo dio EU onda pogledajmo prvo u ogledalo prije nego pocnemo suditi druge.
art kino i DJ-vi neidu nikako zajedno
JOJ OVIH CETA TOLIKO SU PROVIDNI POSALJU NAMA SVOJE SINOVE DA SIRE PEDERLUK SVOJ,ZNAMO MI STA JE KO I GDJE JE RATOVAO ,A I KOKARDA POSTOJI JOS,I KAKO I OTKUD TI SAD DA SIRIS PEDERLUK PO SARAJEVU,IDI TI U SRBIJU PA SIRI PEDERLUKE PO DOMOVINI SRBIJI.
kriterion je samo krinka za sotonisticko-pagansko okupljaliste.
pa ovolika kolicina hipstera na jednom mjestu se ne moze naci ni u nju jorku
Joj komentara, koja smo mi stoka od naroda i primtivaca, pa nama nista ne treba dati, imaju ljudi Aqvu i Bazene, koje posjecuju najvise ovi gore koji su komentarisali, koji klinac ce im kino bilo kakve vrste. Nama ne trebaju evropske integracije, trebaju nam africke integracije, bez ikakve namjere da uvrijedim Afrikance.
dobri ovi stolovi, ko ih pravi i koliko kostaju?
ajte kuci lesinari,,,
Samo pogledajte ove pozere na slikama, nista im ne fali u zivotu.
thumbs up za ideju projekta, ali ovo mi nekako gay izgleda.
Joj ovih umjetnika hipi urbani vjecito mladi propaliteti:) nE ZNAM KO VISE FINANSIRA OVAKVE FONDACIJE.
ovo se javio neko od predstavnika art-kina i gay populejšn :PP....bez ljutnje i nisa, homofob al previse je :P
Pare nisu moje al što onda kukaju kako nema para i kako se kino napravilo od zraka, pa nije 1946 pa da se na radnoj akciji pravi nešto, naklepali se para i nešto fol oni furaju art, kakav art kakvi bakraći...
ovo mozda bude jos jedan uspjesan projekta Sase G. kao i Queer organizacija isl..cudo kolegice Vanje nema.. a pitanje za Direktoricu Fondacije za razvoj kulture i civilnog društva..jel mora neko sa njom spavati da bi bio u organizaciji ili? smak svijeta pokraj ovoliko lezbacha i pedera...koji samo kradu pare preko organizacija.. :/
Pa dovode samo DJ-eve da pokažu raji kakav profil publike žele, žele homiće i probisvjete... I na kraju krajeva ovo bi trebala biti kao neka kreativna i umjetnička organizacija a ni parti za otvaranje ne znate napraviti kako treba, pa ti DJ-evi sviraju sedmično po Sarajevu i ne nude ništa novo...