Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nobelovac čija djela Na Drini ćuprija, prokleta avlija itd. govore tok događaja i nastanak novih naroda uz plan Vatikana... Gdje su ti Hrvati i Bošnjaci u djelima jednog nobelovca za kojeg zna cijeli svijet. Da li mislite da će svijet vjerovati vama ili pisanoj riječi ovog velikana o tome ko živi na Balkanu i od koga su nastali vještački fasisticki narodi?
Trump na vrhu stranice, Andrić na dnu...
Sve drine ovoga svijeta su krive. Mi ih nećemo stići ispraviti. Mi ih nikada ne smijemo prestati ispravljati.....
http://poskok.info/wp/detalji-o-dugogodisnjim-malverzacijama-evo-za-sta-su-optuzeni-uhapseni-u-akciji-pravda-knjizili-imovinu-na-mrtve-prevarili-hypo-banku-a-uz-pomoc-lejle-fazlagic/
najveći četo koji je stvorio negativnu sliku kod vlahčadi o Bošnjacima i turcima
"13.11.2016 godine bosna ce pobjediti grcku sa 2:1" Ivo Andric
zacetnik sjemena zla i velicanje cetnistva
Privatni "Edukacijski fakultet Univerziteta u Travniku" koji prodaje diplome organizuje konferenciju u Travniku. Sigurno se Ivo u grobu prevrće.