Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKADEMIK tebi nije dobro, kontriras svim naslovima na ovim stranicama. Kako ba balis onako nasu Bilju, pa zena je tek izasla na slobodu, konju. Pusti je nek pociva u miru, j... joj ti mater. (a mozes i nju vala). SVIM MUSLIMANIMA KOJI SLAVE BAJRAM, NEKA IM JE SRETAN I NEKA G.A LIJEPO PROSLAVE. p.s. i tebi \"Krsto\", Bajram Serif mubarek olsun
Kupite kaRTu za tramvaj.... a za taslacenje: hahahaaahhaahhaah
bosnjo i vjera, hahaha da crknes od smijeha. ide bajram, mirisu avlije... na sljivovicu i mladu prasetinu. vratite se ljudi svojim korjenima i svojoj pravoj vjeri i naciji. ne brukajte se vise.bice vam lakse vjerujte, moci cete da pijete i jedete prasetinu ko i mi bez stida i da krijete jedni od drugih.
mirisu havlije, hahahahahahahahahahahahahahahaha joj jesu meni ovi moslemani smjesni havlijeeeee
ZA IZMETSLAMSKI VJERONAKAZNI PRAZNIK RAZMAZAN SVAKI JE BOLESNJACKI MUSLIMAJMUNSKI KRMAK GOVNIMA NAMAZAN!
AKADEMIK, AKADEMIK 2 i Mangup..... ne treba se SA X trzditi, svakako se ja potrudim i otkrijem vas, to mi je posao...ima nas kojima je to zanat.
sta ti znas ko je vjernik?
mozda bi vi trebali vidjeti kad sam imao vise da jedem sad il kad su bili ti nevjernici eo ja cu vam rec tad sam imao vise .. imao sam i policuju imao sam i besplatno ljecenje a sad imam znate vec sta. zato slika tita iznad moje glave stoji..jer revolucija nikad nece stati a mi ce mo opet pobjkediti nacionaliste i satro vjernike..a vjerniku pravom sretan bajram..
Proslo je vrijeme kada su vjernici morali trpiti uvrede i ponizavanja bez mogucnosti da dignu glas. Sada, hvala Bogu, imamo pravo da uzvratimo i da nikome ne ostajemo duzni. Samo pazi da ne dodje vrijeme kada ce te ti i tebi slicni morati sutjeti i trpiti ponizavanja ;)
A sta treba reci na ovo: -KAO SPECIJALNI DODATAK VECERI CE BITI ORGANIZOVANO RAZMAZANSKO TASLACENJE PETOGODISNJIH DJEVOJCICA I DJECAKA -bajram dodje, bazde avlije na loj Kao da ti ovo nevidis, mozda i ti nemas domenu .ba pa nemozes da vidis svestrano.
Dakle, ovo su nasi vjernici: - DA MI JE NEGDJE UHVATITI OVOG AKADEMIKA KAKO BI MU SE KRVI NAPIO. - Yebem li ti mamicu u pi.c..ki cu, Yebem li ti dijete u materi smrdlji vce jedan - nadam se da ces umirati dugo i bolno. - bazdi ti mater vlaska I to usred ramazana?!?!? Predpostavljam da su to oni isti koji ce se za bajram napit ko svinje uz Sinana ili Cecu!
nemogu da shvatim nijedan normalan covjek nebi isao na neke sajtove da provocira. To moze samo ljubomoran i zavistan \"covjek\" koji nema nikakvog smisla u svom zivotu, jadno.. I SA-X treba malo poraditi na ovim komentarima a ne pustiti da se svasta pise i siri mrznja bezze. Hajd sa hajrom nerode i budite mi pametni:)
Zasto su ovi nasi pravoslavci puni mrznje i zavisti??
bazdi ti mater vlaska
bajram dodje, bazde avlije na loj