Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi već godinama čekamo da se vrati Valter... Ko bi rekao da će ga Kinezi vratiti...:)
Sarajevo je dalo sve u životu smradu Živojinoviću i ono u ratu nešta glumatalo po Palama i Trebeviću jad jadni, Ljubiša je pravi gospodin .
Film ,,Valter brani Sarajevo" je proslavio Zivojinovica ali je i on tim filmom popularizovao Sarajevo kao grad.
Nije on sam bio u tom filmu i film je popularizovao Sarajevo, a ne stari smrad.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
eto kopirace kinezi i Valtera
ovaj film ce biti made in china
ovo je verzija sa brus lijem u glavnoj ulozi
Seit ich in Sarajevo bin, suche ich nach Walter und finde ihn nicht.....jetzt wann ich gehen muss, weiss ich wer er ist. Wissen Sie wer Walter ist!? Sagen Si mir sofort seine Name! Ich werde ihn Ihnen zeigen. Sehen Sie diese Stadt. DAS IST WALTER! Treba li da se glumi Svabo, ja bi najradje Svabu glumio!
Too Sandzaklijo neka si rekao... ljubim te u čelo neka si spomenuo PRIBOJ :D
Centar radnje kineske verzije desava se u Zhongovoj prodavnici,u kojoj prodaje foto aparate i kamere. Tu se sastaju Valterove pristalice. Da bi pristupili u drustvo, moraju znati lozinku koja glasi "Hocu na napravim sliku moje sinovice Meiying"...
opet kažem...mali činezi si čudo....!!!
Navodno je neki doktor rekao Bati da cuva zdravlje, a Bata njemu: Doktore, ja sam poginuo stotine puta, a vi se pazite onog prvog.
valter kao mali žuti
Ako mi samo neko može objasniti koji vrag bi " žele da se mladi naraštaji konstantno podsjećaju za koju je neko morao proliti krv" trebalo da znači? :D
remake će nositi naziv: Željko Komšić brani Sarajevo :D
ne moze Zeljko je muderis u Taletu..
Fasisti su losi komunisti su jos gori
Nekada si zivio u komunizmu (predpostavljam), a danas zivis u fasizmu, nacionalizmu, kapitalizmu itd. pa sad vidi kako je bolje, zivjeti u komunizmu ili fasizmu, nacionalizmu, kapitalizmu itd.
svi oni koji vladaju vec 20 godina su rodjeni,obrazovani i odgajani upravo u tom bivsem raju.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Valter bio Cetnik http://www.telegraf.rs/vesti/833297-valter-bio-cetnik-telegraf-otkriva-istinu-ko-je-zaista-branio-sarajevo-foto
vi ste jednostavno neprevazidjeni u falsifikovanju i fabriciranju "dokaza" ali uz sve izmisljotine i podvale nikada ne mozete sprati ljagu fasista i genocidasa. Takodjer da se na glavu posadite ne mozete izbrisati cetniku saradnju i sa Njemcima i sa Italijanima, kao ni cetnicke zlocine gdje god su bili aktivni. Zasto lazete sami sebe?
Ps- Ako je tebi telegraf.rs "izvor" sve je jasno
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad bogleda covjek ove nijemce u filmu mada znamo da su ih partizani sto su mogli vise ocrnjivali opet ispadaju bolji od srbske vojske od 92 do 95,to istorija nije zabiljezila da se civili izvode is kuca ubijaju i bacaju u masovne grobnice,al to su srbi radili gdje nije bilo rata pobili hiljadama civila..Vlasenica,Visegrad,Foca,Bijeljina,Prijedor,Sanski most,Banja Luka,Brcko.Visi su fasisti srbi bili nego svabe cak su i ustase bolje bile od ove navedene genocidne stoke..
Ma sve to stoji ali stas morali smo nekako da se izborimo za nasu Republiku Srpsku. Malo ono bilo ubijanja za raju al fala bogu sve je dobro zavrsilo. Vi imate svoje, mi imamo svoje samo da nam je jos kriminalce skinuti sa vlasti bog zna dokle bi dogurali.
Valter brani kurcinu komunisticko ispiranje mozga
Pogledaj oko sebe narod kojima su fasisti isprali mozak... Vjerovatno znas na koje fasiste mislim?
@mehoxy mater ti brani kurcinu