Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve pohvale za kineskog ambasadora. Bilo je extra, kinezi su ludi :)
prosto ne mogu da vjerujem da se sarajevo zove metropolom. Kao prvo svaka cast kinezima, organizatorima, i cijeloj ekipi predstave, stvarno je predobro sve izgledalo. Ali sad vratimo se na naše Sarajevo i metropolu svetskih razmjera i kulture... 1- besplatan ulaz pa bosnje se pocele gurati ko ovce u toru, trce uz stepenice, padaju, zapinju, guraju.... 2- Duze je onaj kinez postavljao obruc kroz koji ce skociti nego sto mu je publika pljeskala... Ja jednostavno nisam moga do shvatim da ih publika nece zvati na bis il na kraju bar 20sec pljeskati. Predstava nije bila ni gotova, a opet je bosnjo poceo da se gura da izlazi nit aplaiuza nit ista... izasao ambasador na kraju da se uslika sa akterima i da mahne publici, a tamo 14 ljudi ostalo. Sramota za selo, a ne za grad koji pokusava da bude metropola
@zzzz Ja sam sve vrijeme stajala kod ulaza jer nije bilo mjesta, a bilo je strasno vruce tako da sam medju prvima izasla. Sad mi je zao ako je tako ispalo, ali inace kad sjedim cekam da svi izadju. Ali vecina izgleda i nije navikla da ide u pozoriste i sl., u suprotnom bi pocastili ljude aplauzom...
Zaista je bilo predivno sinoc u BKC-u. Svaka cast! p.s. Imam bolje slike na mob-u od sax-a loooool
ova grupa garant ostaje u bIh.
@mirza Vjerovatno si u pravu, ali mislim da ima puno precih stvari od jos jedne pozornice sa koje ce politicari, merlini, torabiji, cice i sabani pit raji mozak na slamku i skretati im paznju sa druge ruke kojom im iz dzepa izvlace i ono malo bijede sto imaju.
Svaka Cast , gledao sam im nastup u Londonu ali je ambijent potpuno drugaciji. BKC je stara gradjevina male pozornice i malog amfitetra bez svih pratecih efekate svjetlosnih zvucnih i dimnih i svih ostalih koji trebaju da bi dali puni ugodjaj jednoj ovakvoj predstavi. Krajnje je vrijeme da Sarajevo dobije veliki koncertni centar. Sta vi mislite o tome ??
@Sabe pa valjda bi trebalo biti Sabit Vlazic - Sabe
Ovi naši iz Buća potoka!!
Sabit Hadzic - Sabe , selektor BiH
ovi plusići u kružićima ili šta je već, jako smetaju na fotografijama, haman ništa ne vidim :/ može li bez toga ili makar da ih je manje?!