Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se tice Sarajeva, pa citav grad propada. Na svakoj zgradi malo starijoj pise "obrusava se fasada", kao ogledalo naseg drustva.
I moje mentalno zdravlje je u istom stanju.
Opet ovaj esdea poltron prodaje maglu. Odi kod Seke i žuće na kahvu i isposluj pare za to, jer tako vi radite
Od cijih paaara odrzavamo Mezar Aliji mrtvom??...neosudjenom ratnom, poratnom kriminalcu i zlocincu!?! Nece biti potrebe da se lova daje na cuvanje mezara...Mislim zasto Ga cuvati? Pishaj Ga..EoO turisticke rute za onu plavu glupavu iz ' turistickog sektora ' ...Pishanje po mezaru 5 KM.
Aaaaaaa EoO i Bakirovog guznog havera ...Nakon Poljina ide optuznica za ovog FASISTU.Ne znam samo kako uspije da se krece Sarajevom!?
hahaha jbteee i Vucic MORA da spasava BOOkira u njegovom sluludom ratu...a tek je 40-ti dan!Vucicu SPASAVAJ brata Zivkovica, jer ako on ode...znas kako se preljeva OPTIMIZAM i PROMJENA ?! Za tili cas! Mic po Mic Poljine! Aaaaa EoO i bratskog HDZ-a :) Evribodi SAVE BOOkir :D ...Laganiini se mogu protesti PRELITI od Vardara do Triglava...Mic po Mic....
zAto 39 vila vodecih politicara u besprjekornom je stanju .
Faruk zabranio Kifli da rasprodaje zemljiste narko kartelasima, i građevinskoj mafiji pa sad botovi kmeče po mrezama. Kmee kmee Covjek spasio Hastahanu i od Ajnadžica i od Mandica i trg/park Alija Izetbegovic, zajedno sa stablima od Hadzubajrica. kmečite botovi. Bravo Faruk!
Na POLJINE dolaze SVI.Raja iz RS-a, Pederacije, Srbije, Hrvatske...Dijaspora i svi SLOBODNI LJUDI I ZENE.Obavezno ponjeti maske i ne nostiti LICNA DOKUMENTA.Borimo se protiv LOPOVA, ne moze NIKO biti jaci od toga.Mic po Mic POLJINE 2014-2021.Tik Tak...Tik Tak...Tik Tak...
@Sindikatbotova Jes'l to ti FarukE!?
Je li to onaj mrzitelj mještanih brakova napokon odlučio da de bavi svojim poslom? Sp(r)doba
Pa znas i sam jer si dio tog okruzenja da su SDA teske lopvcine i dok su oni vlast za toga nece biti love
Vjerni branitelji i veliki prijatelj Bakira Izmetbegovica, Faruk Kapizdic dame i gospodo!
kapidžić je uvazen insan u narodu, zar su isti oni koji su se borili sa državu,vjeru i slobodu sa onima koji su plazali guzove po minhenu i drugim mjestima,ovdje mislim na sinove avde, Aljosa i Dubravka,Forte,baralije,itd
De ne kaki vise, sta cemo kad ti "branitelji i dezerteri" izumru? Do kad vise kao bonus pripisivati" ratne zasluge, zbog kojih omladina ne moze ni do izrazaja doci, kriva jedino sto je poslije rodjena.
Uhljebio se SDA bot
Najbolje da razdijelite to malo što imate. Kultura nije za vas.
Opet sadaku trazite Faruk Kapidzic??????? Opet:”Potrebno je da neko ulozi…nema profita ali obzirom da je nacionalni spomenik….” Pa ulozite vi, vi ste na budzetskoj sisi!!!!!