Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
simplasticna izlozbica
evo kako zvanicni siitski Iran izvjestava o zlocinima nad siriskim sunitima : http://bosnian.irib.ir/vijesti/bliski-istok/item/121362-sirija-teroristički-napad-na-učesnike-vjerske-procesije http://bosnian.irib.ir/vijesti/bliski-istok/item/121363-velike-nesuglasice-među-pripadnicima-sirijske-opozicije zar je to to proklamirano sunitsko-siitsko bratstvo i juednistvo ?!
Danas i djeca fotografišu,ovi bi hljeba na guzove.
Da je bogdo bio zid ranije, pa ga ne bi presli srbijanci Ejup Ganic, Senad Hadzifejzovic, Sefer Halilovic i ostala srbijanska bagra!
hamzice na zapadnim jaslama,evo upravo sam ostavio slicne hijeroglife u solji pa dodji da mi prevedes sta znaci hehehehehehehehehehehehe,nekako mi slicno hehehe
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ قُلْ يَا أَيُّهَا الْكَافِرُونَ ﴿١﴾ لَا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ ﴿٢﴾ وَلَا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ﴿٣﴾ وَلَا أَنَا عَابِدٌ مَّا عَبَدتُّمْ ﴿٤﴾ وَلَا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ﴿٥﴾ لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ ﴿٦﴾
zna se desiti lijepo dešavanje u gradu, svaka čast na trudu
Uh nece vam se slozit Zukorlic sa tom idejom. Kakvi zidovi, ne da Jevropa vise zidove nikakve hahah
لا إله إلا الله
ZID NA DRINI
Moj nacionalni pozdrav je od sada: ZID NA DRINI
ZID NA DRINI!
pa nacionalizam je najpopularniji vid umjetnosti hehehehehehe
pa majka mu stara zar ni tema o umjetnosti ne moze proci bez nacionalisticki obojenih komentara...
teorija zida na drini je simpaticna,ipak kako ces doci do drine kukavce heheheheh
tijesno na 24% bosanac hehehehehe