Pomoć za Pomozi.ba
116

Izložba sarajevskih fotoreportera s humanom misijom: Dođite i učinite dobro djelo!

E. Sk.
Foto: D. S./Klix.ba
(Foto: D. S./Klix.ba)
Sve je spremno za humanitarnu izložbu sarajevskih fotoreportera koja će biti održana večeras u prostorijama JU Centar za kulturu i mlade Općine Centar.

Izložba počinje u 19 sati, a organizatori pozivaju sve zaljubljenike u fotografiju da im se pridruže u ovoj humanoj misiji.

U saradnji s Udruženjem Pomozi.ba grupa sarajevskih fotoreportera, među kojima su i četvorica portala Klix.ba, odlučila je organizirati humanitarnu izložbu fotografija, a sav prihod namijenjen je nenamjenskom fondu liječenja.

Tako će u Centru za kulturu biti izložene neke od najljepših fotografija fotoreportera koji njihovom prodajom žele pomoći teško oboljelim osobama u Bosni i Hercegovini.

Novac od prodatih fotografija bit će uplaćen Udruženju Pomozi.ba za nenamjenski fond za liječenje, s obzirom na to da je sve veći broj apela za finansijsku pomoć oboljelima.

Fotoreporteri koji na ovaj način žele dati svoj doprinos i pomoći djeci i odraslima koji vode bitku za život su: Davorin Sekulić, Ivan Šebalj, Tarik Saletović, Damir Ćumurović, Nedim Grabovica, Haris Memija, Didier Torche, Dženan Kriještorac, Berjamin Nizić, Admir Kuburović, Kemal Softić, Fuad Fočo, Samir Saletović, Amer Kajmović, Elvis Barukčić, Harun Muminović, Feđa Krvavac, Edin Hadžihasić, Armin Durgut, Jasmin Brutus i Midhat Poturović.