Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djecice poklopite se. Kad pjevate \"Sarajevo, ljubavi moja\" sjetite se ovog gospodina, on vam je himnu napisao. Ali to je najgore od Sarajeva – oni sto misle da im je dovoljno sto su tu rodjeni, a veze sa zivotom nemaju. :)
Sve sto je bilo trulo pobjeglo je zbog rata (Nele, Brega, Djuro, Losic, Regina), sve sto je valajlo i sto idalj valja je otislo iz ovog grada poslije rata uvidjevsi da u ovoj jendoacionalnoj neobrazovanoj mahali nema fajde i sada je tu ostao samo skart (ovaj Haf, Sejo Sexon, Dino Mustafic, Pasovic, Damir Imamovic i bruka njih) koji misli da predstavlja ono sto je Sarajevo uvijek predstavljalo, no ne ide!
E Sarajevo sta ti uradise, da ovi anonimci dodju na svoje!