Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
molim vas objasnjenje muslimani-bosnjaci su kontrolisali grad kad ni muha nije mogla izaci kako je djelo zavrsilo u srbiji? neko ukrao pa prodao logicno?!
Ponovi molim redakciju da vlasima da temu o cvarcima i da oni nemaju sta komentarisati o umjetnosti,znamo mi da su genocidasi i pljačkaški.
kako su samo bošnjaci krali u ratu u saraj-ovasima, gledo ih kako otvaraju dućane po baščaršiji, izvoze auta iz garaže skenderija, kradu mi pred očima (rejbanke) kad su upadali po stanovima (bješe to komšija-piljar!)... iz stana mi pokrali vrijednu dokumentaciju, arhivu, spalili knjige, filatelističke zbirke... nakon rata bilo i na buvljacima, također knjige jednog poznatog pisca-muslimana... isti ste svi vi bagro balijsko-ustaško-četnička! možete raditi to što radite samo zato što nema tite, partizana, i milicije...
BobBob samo ti ravnaj nas sve u jedno, nista to ne mjenja cinjenice ali eto nek ti sebi mozes slagati da smo mi svi isti... Cinjenica je da Bosnjaci nisu izvrsili agresiju na Srbiji niti Hrvatskoj Bosnjaka je stradalo preko 250 000 Srebrenica, Markale........... masakri Tako da posotje specificni slucajevi na nasoj strani ali to mjeriti sa genocidom i agresijom Srba i Hrvata, to je nepravedno, ali eto niste vi nikada znali sta je pravda ali bi vas trebalo napokon nauciti
A GDJE BI DRUGO BILO NEGO KOD NARODA ZLOCINA, ZLOCINA PROTIV COVJECNOSTI, GENOCIDA, PLJACKE, MASAKRA, MASOVNIH GROBNICA ITD?
Rolfosaurus rex strikes again.
...svugdje ovog sumnjivog USAID-a
Ko je ono na balkanu hajduk najodvratniji??'
Kaže potomak pljačkaša i lešinara hehehhe
A aaaa znači Turski isprdak?? e onda ništa ebem te u vrh guzice:))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sta je sa masinama iz fabrika, bijelom tehnikom, zlatom i nakitom pa cak i djecom koja su kao bebe odvedeni tamo i pokrsteni? ovo je samo kap u moru
To kao da srbi traze sve janjicare sto ste odveli da se vrate, onda bi pola federacije moralo nazad u Srbiju.
Ako je vaše daBogda vam na nos izašlo, kao što i hoće. A ti pupavac, zaboravio kako je biti kmet?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ma otkud u Srbiji? Nisu oni lopovi, oni su genocidaši. Čast izuzecima, jer ih ima, hvala Bogu.
Bulo u kucicu janjicarsku.
Ovo uče bošnjačka djeca u 23% dejtonske BIH U školskom rečniku autora Dževada Jahića reč „đikan“ tumači se kao „seljačina, neotesani mladić, obično pravoslavac brđanin, stočar, čobanin, bosanski pravoslavac četničkog porekla koji je genetski četnik“. Kao primer se navodi rečenica: "Poklaše nas đikani". Sa balijskim gownima treba rasčistiti jednom i zauvjek!
Zbog takvih kao ti Jahić ima pravo!
zbog takvih kao ti su srbi stvorili Republiku Srpsku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)