Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...manje se naježim na zvuk granate, nego na ovo "dama i rođena sarajka"...
pobogu commie, ja sam mislila da bar ti razumiješ ironiju i satiru...
...ma, samo sam se "nadovezao" :)
Kompleks žešći! Ona je iz Evrope pa ismijava ovo iz naroda. Svi ovi naši kvaziumjetnici su nešto furka na urbane teme a kad treba snimit film uhvate se ratne tematike i bijede.
Rabiju za predsjednika !!!!!!!!
U SARAJEVU POSLIJE RATA SVAKA DRUGA ,,RABIJA ŠUVALIĆ,, NITI PAMETNA NITI SIMPATIČNA, SELJANKA PA SELJANKA. DRUGO SU BILE ,,RABIJE ŠUVALIĆ,, PRIJE RATA, STARE SARAJKE KOJE SU ŽIVJELE PO MAHALAMA. ČOVJEK NIJE ZNAO DA LI MUDRIJE, PAMETNIJE, ČIŠĆE ILI UREDNIJE A UZ TO SIMPA. OVO DANAS MI SE GADI TAKO DA MI DANAŠNJA, ,, RABIJA ŠUVALIĆ,, IDE NA GANGLIJE. NITI JE SIMPA NITI JE IŠTA ALI ETO,VALJDA I DANAŠNJA SARAJEVSKA HAHAHA PUBLIKA PREPOZNAJE SVOJE PRIJERATNE SUSJEDE. PA KO VOLI NEKA IZVOLI
Nema veze gdje se ova "dama" rodila, na faci pise da je seljanka
svakog gosta 5 minuta dosta pa i mace i ovog njegovog sranja...
HEJ, PA TAC,,MACA, KOJI JE TO LEZILEBAROŠ. STVARNO NIĐE VEZE. KREVELJI SE, BUDALESA I MISLIM DA ON KAO TAKAV SAMO U SRBIJI MIŽE DA BUDE SIMPA. SARAJEVO I ON, OPET NIĐE VEZE. A KADA SE SJETIM KAD JE BIO UČESNIK VELIKOG BRATA I KADA JE ZAISTA POKAZAO KO JE I ŠTA JE SA SILNIM, NEČUVENIM PSOVKAMA, TAJ TIP JE KAO ČOVJEK I GLUMAC ZA MENE DAVNO SAHRANJEN.
pokušaj ženskog humora
i za mir u svijetu....sve relevantni podaci za CV
Ja bih za Rabiju i 3 puta, ako bih mogao.
samo jako!
ee jbt odo se i ja kanidovat pa u pm ......
ti si fakat glup
a eo vidim imaš još i sljedbenika što mi pucaju minuse..pa realno da su i oni glupi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)