Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vrijedno pohvale i ponosa :)
@Seffer Ne lupaj. Da nema individualaca ne bi bilo ni društva. A da bi imali napredno društvo moramo imati što više uspješnih pojedinaca. Ti bi sad zabranio ljudima da se ponose time što je među njima ponikao neko ko je treći u svijetu... u bilo čemu. Grci se i nakon 25 vjekova ponose Homerom, Englezi Šekspirom, Rusi Tolstojem... Austrijanci se ponose glupanom kao što je Švarceneger i čak daju stadionu ime po njemu. Zašto se mi ne bi ponosili onim što imamo; Selimović, Andrić; Kiko Sarajlić, Sidran, Hemon... bilo ko... ako hoćeš, i Džeko, i Pjanić, i Adnan Ćatić koji titulu svjetskog prvaka proslavi sa našom zastavom . Da se ne bi možda ponosili Tihićem Izetbegovićem. Lagumdžijom, Dodikom, Ćovićem??? Promisli malo.
sems postovanje :)
Svaka cast, neka i nas negdje pri vrhu ima...:)
Aleksandre, svaka ti cast, od srca cestitam! Nisam nikada ni sumnjala da ces dospjeti do ovih visina, vec godinama citam tvoje fenomenalne textove... Hvala ti i sto si omogucio da se uz tvoje ime prosverca i BiH, kao zemlja iz koje si potekao, pa se i mi s tobom osjecamo onako slavljenicki :))))
boli me k***** nece on meni dati milju..
Jednoga dana će Aleksandar da dobije Nobelovu nagradu.
http://www.youtube.com/watch?v=-RdVSQ5B9go
Knjiga mojih života" do sada je objavljena na engleskom, španskom, portugalskom, njemačkom i bosanskom jeziku, a uskoro i na hrvatskom...blago onim hrvatima koji znaju čitati bosanski, ne moraju čekati hrvatski tisak....
Izgleda vise muskaraca cita knjige, dok su knige "zena sa gornjeg sprate" i "dobra medicinska sestra" u top 10 najcitanjih :)
Knjiga br. 9 odlicna. Preporucujem
cvaja na sajmu... preskupa a knjiga ko i sve njegove knjige, ista tematika isto sve...
Ima i to. Procitao sam mu sve knjige, dobro pise, ali sve jedno te isto. Jedna jedina knjiga u nekoliko izdanja. Odusevio me sa "Pitanje Bruna", "Covjek bez proslosti". Sve su mu zaista dobre, ali sve su na isti kalup. Hemone, iznenadi nas!