Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je tipicni komunjarski film .
FILM BITKA NA NERETVI JE JUGOSLOVENSKO CRVENO KMUNISTIČKA PROPAGANDA GDJE JEDAN PARTIZAN JEDNIM RAFALOM POBIJE STO ŠVABA ...
Kakve to veze ima sto danas nema Jugoslavije? Broji se tadasnje vrijeme! Po meni, ako je Yu financirala film, koja god kuca da ga je radila (to su bile ujedinjene Yugoslovenske, Njemacka i Italijanska) ostaje Yugoslovenski! A tako ga i u svijetu imenuju. Odakle je filmska kuca je drugo. Naravno da je zasluga filmskih kuca i reditelja (koji je bio porijeklom crnogorac), ali radnja, prica, novac,...sve je bilo tipicno partizansko-Yugoslovensko, od Slovenije do Kosova, pa i razne jedinice u pravoj bitci (Bosanske, Hr, CG-Sr tschetnitchke).
Pa da, fakt je da su srbi i hrvati se borili bas na obe strane bitke.
Ne vjerujte Grubišiću ništa, lopina je to iz Posuškog Graca. Nego zna on folove prodavati Sarajlijama. Lafo, sve je to naše a on pare bere. I Jadran film je privatiziro na otimačinu kad je bio Tuđmanov pomoćnik minitra za informiranje a sam sebe je nazvao:" Hrvatski Gebels"
Tipican komentar za tipicnog bosnju :(:(:( ---------------------------------------------- kisu 12.03.2013. u 16:39 "Chuck Norris zna da je obavio dobar posao kada svoju debelu čunu izvadi iz Srpske guzice, a iz nje potekne krv i komadi crijeva." ---------------------------------------------
Ma sto da ne, napisite da su na strani partizana sudjelovale 505 buzimska, 101 el-muhadzedini i druge islamske terorsticke jedinice....Sta vas briga, kada vam je nacija izmisljena, sve otalo i nije neki problem....
Samo bi vas zamoli da ne prisvojite DRAZU I MLADICA, OSTALO SVE VAM DZABA.
hrvati bi da je njihov film sluzbeno,a bosnaski pravno ...
kada ja odlucim da pravim kucu i angazujem gradjevinsku firmu,onda je to moja kuca ,a ne kuca gradjevinske firme ! jer sam je finanasirao. zna to dobro i grubisic, samo pokusava da ukrade koji dinar !
Ma.te.re mi ako ste vi svi normalni...koga briga ciji je film snimljen prije milion godina.Jel to vazno za buducnost ove zemlje...ma kakva buducnost sa vama bu.da.la.ma.Nemate hljeba jesti a mozete danima raspravljati o gloopostima.
pa yar hin nije dosta sto su srusili stari most?!
Vi ste mozda napravili film ali mi smo ga dozivili
Bitka na Neretvi je Hercegovacki, a ne bosanski film.
Moze biti hrvatski u onom delu gde ustase jedu snijeg,heheheheh
Nema veze ciji je, bitno je samo jedno a to je da je ANTIFASISTICKI, sto 99,9999% vas ovdje ne podrzava. Bas se cudim zasto?
pustite hrvatima nek bude njihov film... pa kad ga pogleda merkelica i upita ciji je ovo film ima da se sve pusi po zagrebu :)))