Festival amaterskih kazališta
0
Glavne nagrade otišle u Travnik
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke glumcima i postavi na zasluženoj pobjedi. mi smo kazalište iz belog manastira i predstava vam je bila baš dobra. mi smo ponijeli nagradu za najbolju sporednu žensku ulogu. možete nam se i javiti i ostvariti suradnju. Pozdrav iz Belog Manastira (www.kazaliste-belimanastir.hr)
E pa dragi moji, naravno da postojimo već 15. godina. Nakon niza odigranih predstava i premijera došlo je vrijeme da se čuje i za nas. Izgradnja zgrade nas je spriječila da budemo na \"sceni\" još i prije. Nakon festivala u Hercegovcu ( pobjeda ) i osvajanje najbolje epizodne uloge na Fedri , Bugojno, osvojili smo nagradu publike i stručnog žirija u Sl. brodu. Morate priznati da je to relativno solidan uspjeh jednog amaterskog kazališta. Možete nas posjetiti na našoj stranici hak-travnik.ba. Hvala.
Heh...pa ja sam mislio da su travnički turci protjerali sve hrvate?!! Ovi izgleda djeluju iz duboke ilegale.
Elem, da nije ovo Malicevicev projekt! buhahahahah