Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, jel zna iko, kako je moguce doci do recimo ovog dokumentarnog filma? Vise puta sam na internetu nailazio na reklame o kojekakvim dokumentarcima o BiH (uglavnom iz rata), ali nemas taj film nigdje da skines. A bi mi mrsko pisati mailove tim ljudima, sve kontam, ko ce se sad sa tim bakcati i meni nesto slati... Pa ako neko ima neku ideju, nek izvoli ;-))
Svaka cast francuskim autorima filma! Sto se ovakvi filmovi ne snimaju u BiH-i??? Istinu treba rec ONU koja je bila ovdje u regiji, hronoloski!Pocelo je u Vukovaru, zavrsilo u Srebrenici!!! DON\'T FORGET! BiH4EVER!