Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e fotke su odlične
Svaka cast Damire !
mocne fotografije
Meni je ova kompletna prica odvratna. Pa vidite li kakvi su danas kriteriji? Sve sem jedne fotografije pokazuju neku ljudsku nesrecu, nema vjencanja, djece, slavlja, igre. Bas je svijet otiso u klinac. U svakom slucaju cestitke Damiru
Cuj bacaju pilad u vulkan...
odlicne su fotografije. damire, sve cestitke!
fanzastično. konačno jedan članak na koji nisu došli glupi nacionalisti sa svojim komentarima
fotke su savršene!
svaka cast Damire
slike svih fotografa su super... mada n ebi skodilo da su vesiliji dogadjaji u pitanju :S
IZVINJAVAM SE NA KOMENTARU, OPROSTI
MA MENI JE OVO SMIJESNO,KAKVE GLUPOSTI,mislim Damire nista licno ali ovo je jedna sto bi u narodu rekli MANIPARA.Ljudi shvatite MORA SE RADITI od ovakvih zafrkancija nema nista.Budale ovo citaju i prihvate se aparata i kao da su ograisali a nema tu hljeba vjerujte mi samo se gubi vrijeme.
Damir je car. Kakve silne fotografije.
e križaljka vam je očajna
Ja ja Fedja Krvavac jesi vidio a ti nemas ni za hljeba slikajuci za ovaj portal..
Svaka cast Damire! Treba podnijeti tu kolicinu tragedije, tuge i straha, da bi je priblizili i podjelili s drugima. Hvala.
vi zivite od tudje mukee , fuj