Više od 200 filmova u Sarajevu
0
Film "Le Havre" večeras svečano otvara 17. SFF
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio sam redovan od 96 do negdje 2004. odem, stanem u red kupim kartu za otvaranje i ono sto me zanima. vec od 2002 se pretvorilo u skup shminkera koji zele da se pokazu i prikazu. bogati poduzetnik miro purivatra i family izetbegovic i ganic su to i htjeli. napraviti ovo za njih 10-15 posto novopecenih bagatuna. kada sam 2004 pokusao dobiti kartu na osnovu suprugine firme koja je bila bogati sponzor, nazvao sam, ali iako niko iz njene firme nije uzeo nijednu kartu, nisam mogao dobiti. elem istrazivali su me kao cia, prebacivali s telefona na telefon, od sefa do \"managera\", da bi na kraju rekli da nemaju karata.
fassbender je pola njemac pola (sjeverni) irac, odrasto je u irskoj i trenutno zivi u LA kvazi novinari informisite se prvo
Sarajevo misli da zaista ima Filmski festival?¨ Hahahahaha, malo van granica treba otici i vidjeti sta je to filmski festival, ovo je maskenbal nije ovo festival.
Evo drolya, evo kokaina... @ realista - jel ti se mama oporavila?
igranka sta drugo reci, samo zabava, a ljudi gladuju u Bosni i Hercegovini. Koja kultura kad u zemlji vlada korupcija do samog dna, moral je srozan na samo dno, a ostalo je sve bjedno...
Ovaj \"festival\" kulture bi trebao drugačije da se zove, 17. KFF tj. Kand@har Film Festival