Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta stavljate Begicku i njenu ljubiguzove utjesnu nagradu, jer ovdje govorimo o PRAVIM nagradama glavnog zirija sa legendarnim Nanijem kojeg u Sarajevu niko nije ni primjecivao. Elem, kod Nanija ne rade ni pare ni ljubiguzove, tako da su sve nagrade Glavnog zirija veceras ispravne. Begicka je dobila nagradu jer su distributeri francuzi, ulozili pare, pa hoce da si vrate pare. Isto su njemci uradili sa Dzasmilom. A obje nas prikazuju kao da smo afganistanci sa jadnim zivotima, cak su u Liberationu napisali da je Aidin film lijepo prikazuje \"gradjanski rat\". Aferim Aida!
Ucini mi se da pise \"Film \"Amour\" Michaela Hanekea osvojio Zlatnu palmu u Kaknju\"...kad ono u Kanu...
http://www.youtube.com/watch?v=brUupqbnJgU&feature=youtu.be
Režiser kojeg u Sarajevu rado gledaju. Na premijeri Funny games ukupno 7 ljudi davne 1998. Na premijeri Hidden ista brojka.