Izložba u Zenici
0
"Evropski dani jevrejske kulture"
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako te ne interesuje, ne citaj clanak i ne idi..i to je to...voz. Meni je bas drago da u mojoj Bosni i Hercegovini ima i Jevreja...
E nikako me ne interesuje jevrejska kultura a pogotovo na stranici koja se zove sarajevo-x !!
ja zivim u austriji i ovdje imaju dani muslimanske kulture. ali problem je sto jevreji pokazuju svoju trdiciu i proslost i opste kulturno blago a muslimani ovdje pokazuju samo koliko su razliciti i razjedinjeni. bosnjaci ne vole arape arapi ne vole palestince siiti nece da cuju za sunite suniti se irganizuju samo...jedni su jako bogati drugi na rubu gladi. sit gladnom ne vjeruje i tako krug. ti dani muslimanske kltre uvijek isoadnu nekako zalosni jer su muslimani razjedinjeni na vise nacina.
Lijepo,bas al samo jedno pitanje:kad ce evropa dat jedan dan muslimanske kulture u Evropi???