U BKC-u
113

Enis Bešlagić najavio četvrti termin za predstavu "Da sam ja neko" u Sarajevu

N. C.
Bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić posljednjih dana rasprodaje dvorane širom regije sa svojom predstavom "Da sam ja neko", a sada najavljuje četvrti termin za Sarajevo.

Nedavno su objaviljeni termini za sarajevske premijere predstave, a karte za Bosanski kulturni centar su rasprodane u rekordnom roku.

Nakon tri rasprodana termina najavljuje i četvrti termin za Sarajevo, a karte su u prodaji od 18 sati preko kupikartu.ba. Prva predstava zakazana je za 22. april, druga za 29. april, treća 15. maj, a novi termin Bešlagićeve predstave bit će 22. maj.

"'Da sam ja neko' je samo jedan put i jedan odabir onoga što ja jesam danas. Ono što me vodi i da podijelim svoju priču sa svima vama koji gledate srcem. Na svoj način pričam vam ono što ne vidite iza medijske scene… Ovo je jedno lijepo druženje uz mnogo raznih i iskrenih emocija, koje ćemo podijeliti zajedno", poručio je Bešlagić.

Kombinacija monodramske izvedbe i stand up komedije nikog neće ostaviti ravnodušnim, a Bešlagić publici predstaviti niz anegdota iz vlastitog života i izuzetno bogate umjetničke karijere.